Şeful Poliţiei Sânnicolau Mare a fost prins băut la volan. Nu s-ar fi aflat dacă n-ar fi lovit un taxi, într-o intersecţie din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Şeful Poliţiei Sânnicolau Mare a fost prins băut la volan! Nu s-ar fi aflat dacă n-ar fi lovit un taxi, într-o intersecţie din Timişoara. Martorii susţin că ar fi încercat să fugă imediat după impact, dar că a fost ţinut pe loc de colegii taximetristului, care au sunat la 112. Poliţiştii l-au pus să sufle în fiolă şi au descoperit că avea o alcoolemie de 0.99 ml de alcool pur în aerul expirat. I-au luat carnetul şi i-au întocmit dosar penal.  

Domnul din imagini este comisarul şef Claudiu Andreescu, şef al Poliţiei din Sânnicolau Mare. Aseară, în timpul său liber, se plimba cu maşina pe o stradă din Timişoara şi, când a vrut să plece de la un semafor a lovit uşor, din spate, maşina de taxi. Imediat a început negocierile cu partea vătămată.

Negocierile au eşuat rapid, în momentul în care la locul accidentului au ajuns poliţiştii de la Rutieră. Şoferul vinovat era atât de băut încât abia a reuşit să le explice ce anume s-a întâmplat.

Pe aparatul etilotest, alcoolemia poliţistului a fost de 0.99 ml alcool pur în aerul expirat. În aceste condiţii, a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Superiorii comisarului şef au început cercetarea prealabilă în cazul său şi l-au mutat de la Sânicolau Mare la o secţie din Timişoara, unde acum are o funcţie de execuţie.