Se plimbă nestingheriţi în cel mai bine păzit obiectiv din Craiova. Șobolanii au invadat Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj

DISTRIBUIȚI

Se plimbă nestingheriţi în cel mai bine păzit obiectiv din Craiova! Vorbim despre şobolanii care au invadat Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Asta, deşi sediul instituţiei a fost deratizat acum şase luni. Tot atunci s-a făcut şi o reabilitare. Acum, conducerea poliţiei judeţene a demarat o anchetă.

Poliţiştii doljeni care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Craiova se plâng de faptul că şobolanii se plimbă nestingheriţi pe holuri. Oamenii spun că rozătoarele au ajuns să accepte prezenţa omului şi că nu se mai tem de nimic.

Totuşi, superiorii lor susţin altceva! Spun că acum şase luni s-a făcut deratizare în tot sediul.

În plus, şefii IPJ au început o anchetă ca să stabilească dacă aceste imagini au fost filmate recent sau dacă nu cumva ele datează de dinaintea deratizării. Sindicaliştii sunt însă convinşi că nu e nicio înscenare la mijloc.

Medicii spun că cei care mănâncă sau beau ceva contaminat de şobolani pot face salmonella. În plus, respirarea prafului infestat cu urină de rozătoare provoacă febra hemoragică cu sindrom renal.