SCLAVE SEXUALE LA TÂRGU MUREŞ

DISTRIBUIȚI

Un nou caz Bivolaru  răsună tocmai de la Târgu Mureş. Acolo, o întreagă reţea a fost destructurată de oamenii legii. Aceştia au descoperit că mai mulţi indivizi racolau tinere studente şi minore pe care le transformau în sclave sexuale în cadrul unor ritualuri. Un bărbat a fost deja arestat pentru 30 de zile, iar faţă de alte persoane s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Toţi vor ajunge în faţa magistraţilor în următoarele ore. Dosarul a fost numit: ”BIVOLARU 2”

Descoperirea făcută la Târgu MUreş i-a şocat până şi pe oamenii legii. Reţeaua se numea CERCUL şi era condusă de Eusebiu Apostolache, un aşa zis maestru spiritual. Bărbatul exploata tinere, inclusiv minore, cărora le promitea progres spiritual în schimbul serviciilor sexuale, spun cei de la DIICOT. Unele dintre fete erau studente la UNiversitatea de Arte din Târgu Mureş. Apostolache îşi racola victimele din rândul tinerelor sărace. Se oferea să le găzduiască în casa lui, iar apoi le transforma în sclave sexuale. FEtele erau obligate să-i dea maestrului absolut totul, inclusiv banii pe care îi primeau de la părinţi.

Eusebiu Apostolache nu se ocupa singur de toate aceste orori. Mână dreaptă i-ar fi fost o femeie, spun anchetatorii, o femeie… ea însăşi abuzată sexual la 11 ani tot de Apostolache. STudentele abuzate erau totuşi lăsate să meargă la şcoală, dar de frică nu spuneau nimic. Totuşi, una dintre fete şi-a luat inima în dinţi şi a mărturisit groaza pe care o trăieşte. Aşa au intrat pe fir anchetatorii care, la percheziţii, au găsit în casa maestrului spiritual un altar improvizat, pe care se pare că aveau loc ritualuri ciudate. OAmenii legii continuă verificările în acest caz şi toţi suspecţii vor ajunge în faţa magistraţilor.