Schimb tăios de replici între Donald Trump şi Arnold Schwarzenegger. Şeful de la Casa Albă a ironizat ratingurile mici pe care le face o emisiune pe care el a moderat-o în trecut şi a cărei gazdă este acum starul din Terminator

DISTRIBUIȚI

Schimb tăios de replici între preşedintele american Donald Trump şi actorul Arnold Schwarzenegger. Şeful de la Casa Albă a ironizat ratingurile mici pe care le face emisiunea The Aprentice, pe care el a moderat-o în trecut şi a cărei gazdă este acum starul din Terminator.

The Apprentice, în traducere Ucenicul a fost emisiunea care l-a consacrat în lumea televiziunii pe magnatul Donald Trump. Foarte dur şi extrem de selectiv cu participanţii la show, Trump a făcut ca ratingurile să explodeze, iar The Apprentice să devină o producţie cunoscută în toată lumea. În momentul în care şi-a depus candidatura pentru Casa Albă, Donald Trump a renunţat la rolul de gazdă a emisiunii, post preluat de fostul guvernator de California , actorul Arnold Schwarzenegger. Însă, în mod ciudat, deşi Terminatorul se bucură de o largă popularitate în rândul americanilor, The Apprentice a înregistrat ratinguri modeste. Trump nu a pierdut ocazia să puncteze acest lucru. 

Evident că Arnold Schwarzenegger i-a replicat imediat şefului de la Casa Albă şi a avut o propunere inedită, mai ales că vine în contextul în care multe voci sunt îndreptate în aceste zile împotriva lui Trump şi a politicii sale.

Rămâne de văzut dacă emisiunea The Apprentice va urca în preferinţele telespectatorilor americani, la fel cum e interesant de urmărit cu cât va creşte şi numărul celor care îl contestă din ce în ce mai vehement pe Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite.