Scandal violent la primărie

DISTRIBUIȚI

Un incident surprins de camerele de supraveghere ale primăriei Focşani a pus pe jar un oraş întreg. Pe imagini se vede cum un cetăţean, venit la primărie pentru a clarifica situaţia unor datorii, iese zburând, practic, din biroul unui consilier. Bărbatul spune că a fost bruscat şi împins de cel care ar fi trebuit să îl consilieze. De celalaltă parte, angajatul primăriei este de părere că bătrânul a jucat teatru. 

Imaginile şocante au fost suprinse pe holul primăriei din Focşani. Un bărbat de 59 de ani ajunge în sediul instituţiei şi stă de vorbă cu consilierul primarului. La un moment dat, bărbatul intră într-o încăpere şi este urmat îndeaproape de acelaşi ajutor al edilului. Nu trece mult şi bătrânul ieşe aproape zburând din birou şi rămâne lat pe podea. Acesta îl acuză pe consilier că l-ar fi îmbrâncit.

Consilierul susţine, de fapt, că bătrânul a jucat teatru şi că a vrut să se victimezeze pentru a scăpa de datoria uriaşă pe care o are faţă de primărie.

Consilierul mai spune că Primăria a fost atrasă în acest scandal, în contextul în care, subliniază consilierul, unii s-ar considera deja în campanie electorală. În urma incidentului, bătrânul a fost transportat la spital.

Deşi victima nu a depus plângere împotriva consilierului, reprezentaţii PNL Focşani au sesizat poliţia din Focşani.