Scandal la donarea de haine organizată de Oana Zăvoranu. Sute de oameni s-au aşezat la coadă încă de azi noapte, cu speranţa că vor primi şi ei ceva. Jandarmii şi poliţiştii au intervenit pentru a preveni incidentele

DISTRIBUIȚI

Scandal la donarea de haine organizată de Oana Zăvoranu. Sute de oameni s-au aşezat la coadă încă de azi noapte, cu speranţa că vor primi şi ei ceva. Jandarmii şi poliţiştii au intervenit pentru a preveni incidentele. Însă, la venirea Oanei s-au încins spiritele. Un reporter a fost bătut de apropiaţii acesteia, iar un altul a fost ridicat de poliţişti pentru că i-ar fi sărit în ajutor.

Evenimentul organizat de Oana Zăvoranu nu a fost lipsit de incidente. Poliţştii şi jandarmii s-au chinuit să îi croiască drum printre mulţimea de oameni. Apropiaţii vedetei au fost, însă, atât de deranjaţi de întrebările unui reporter, încât au sărit la bătaie.

Colegul care a încercat să îl apere nu a scăpat nici el nepedepsit. A fost luat pe sus de poliţişti.

Trotuarele din jurul blocului în care Oana Zăvoranu a închiriat un apartament pentru acest eveniment au fost neîncăpătoare pentru oamenii care s-au înghesuit să capete şi ei ceva.

Lumea s-a aşezat la coadă încă de la miezul nopţii, după ce vedeta a postat pe pagina ei de facebook un anunţ că va dona haine, încălţăminte şi accesorii de firmă.

Pentru că oamenii veneau continuu la locuinţa Oanei Zăvoranu, s-au făcut şi liste de aşteptare.

Alţii au venit doar cu dorinţa să o cunoască.

Jandarmii s-au văzut nevoiţi să împrejmuiască cu garduri grupul care se îmbulzea să ajungă la apartamentul Oanei.