SCANDAL ÎN ŢIGĂNIE

DISTRIBUIȚI

Este scandal uriaş în cea mai mare comunitate de romi din judeţul Galaţi, dupa ce nepoata bulibaşei, în vârstă de numai 16 ani, a fugit de acasă cu un bărbat însurat. Fata, care locuia deja in familia viitorului soţ, s-a îndrăgostit de altcineva şi, după ce a luat aur şi bani din casă, a fugit în lume cu iubitul. De 3 zile, niciun ţigan nu a mai închis un ochi de supărare. Adolescenta a fost dată şi în urmărire naţională.

 Dana Bria era mândria bulibaşei Ferdinand Stănescu, din Iveşti. De câţiva ani, ea a fost promisă unei familii înstărite din comunitate si locuia deja în casa socrilor săi. În tot acest timp, ei au avut grijă de ea, ba i-au ridicat şi un palat în care să locuiască împreună cu viitorul soţ. Fata s-a îndrăgostit, însă, de Cezar, bărbat însurat, dar fără prea mulţi bani.

Cei doi au vorbit o perioadă la telefon şi pe un cont de socializare, iar, în urmă cu câteva zile, adolescenta ar fi furat din casa socrilor câteva mii de lei şi o salba din aur şi a fugit cu iubitul. Rudele fetei au însă o altă variantă. Ei susţin că tânăra ar fi fost răpită.

Jale mare e şi în familia socrilor. Pe lângă ruşinea că băiatul a rămas fără mireasă, tânăra a mai plecat şi cu bani din casa lor.

Pe de altă parte, familia tânărului, cu care fata ar fi fugit, se jură că n-a ştiut nimic de planurile lui. Nu se aşteptau la aşa ceva, mai ales că a lăsat acasă o soţie care îl aşteaptă cu lacrimi în ochi.

Pentru tânărul, de 20 de ani, vor veni zile grele. Dacă se va întoarce în comunitate, el va fi judecat de staborul ţigănesc.

Familia fetei a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au dat-o deja în urmărire generală. Cel mai probabil, cei doi amorezi se vor întoarce acasă, dupa ce vor cheltui banii furaţi, spun rudele acestora.