Salvaţi de la înec

DISTRIBUIȚI

30 de oameni au fost salvaţi din apele Golfului San Francisco, după ce ambarcaţiunea în case se aflau a naufragiat, din motive necunoscute. Printre persoanele scoase din apă se numără şi trei copii. Un băiat în vârstă de cinci ani a fost dus la mal în stop cardio-respirator, dar medicii au reuşit să îl readucă la viaţă.

Cinci adulţi şi cinci copii au ajuns la spital după acest accident petrecut în largul coastelor oraşului San Francisco. Unul dintre micuţi rămâne internat, dar într-o stare bună. Lui i s-a acordat primul ajutor pe loc, pentru că nu respira atunci când a fost scos din apă.

La câteva minute după ce barca a început să ia apă şi să se scufunde rapid, alte ambarcaţiuni, multe dintre ele ale pescarilor, s-au mobilizat şi au acţionat foarte eficient. Din fericire, în Golf patrulau şi numeroase nave ale pazei de coastă, ale pompierilor şi poliţiei, care efectuau o serie de exerciţii în zonă.

Motivele scufundării vasului Khaleesi se vor afla abia după ce autorităţile vor reuşi să scoată ambarcaţiunea din adâncuri şi să o ducă la mal, pentru investigaţii.

Din fericire, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în urma acestui naufragiu.