S-AU TREZIT CU STÂLPUL ÎN CASĂ

DISTRIBUIȚI

Cine a mai văzut o casă din care iese un stâlp de curent electric? Probabil nimeni, v-aţi grăbi să răspundeţi! Totuşi, noi am întâlnit una la Brăila şi am filmat-o, aşa că o să o vedeţi şi dumneavoastră imediat. Povestea ei, în reportajul următor!

Familia Popescu locuieşte de aproape 30 de ani în cartierul Brăiliţa. La un moment dat, pe vremea comunismului, autorităţile au decis modernizarea liniilor de tramvai şi lărgirea străzii Cucului. Dintr-o semnatură, toţi stâlpii de electricitate au fost mutaţi, cu câţiva metri.

Pe aceasta strada toti stalpii se afla pe proprietatile oamenilor insa familia popescu nu a vrut nici in ruptul capului sa schimbe proiectul casei asa ca au ridicat locuinta in jurul stalpului.

Oamenii aveau deja aprobate toate autorizaţiile de construcţie a casei, atunci când cei de la societatea de furnizare a curentului electric au făcut schimbările, aşa că au mers mai departe.

Primarul oraşului Brăila abia acum a aflat ce e în ogradă, aşa că acum e hotărât să rezolve cazul.

Soţii Popescu vor să ceară furnizorului de curent electric o chirie pentru stâlpul pe care îl găzduiesc de atata timp în casa lor.