S-au împlinit 28 de ani de la moartea marelul duhovnic Arsenie Boca, iar mormântul său a fost loc de pelerinaj şi astăzi! Zeci de mii de credincioşi au mers la Mănăstirea Prislop, din judeţul Hunedoara, şi-au pus dorinţe şi s-au rugat pentru îndeplinirea lor. Se spune că pentru toţi cei care se roagă la sfântul mormânt, părintele face minuni

DISTRIBUIȚI

S-au împlinit 28 de ani de la moartea marelul duhovnic Arsenie Boca, iar mormântul său a fost loc de pelerinaj şi astăzi! Zeci de mii de credincioşi au mers la Mănăstirea Prislop, din judeţul Hunedoara, şi-au pus dorinţe şi s-au rugat pentru îndeplinirea lor. Se spune că pentru toţi cei care se roagă la sfântul mormânt, părintele face minuni.

Mânăstirea Prislop devine an de an loc pe pelerinaj pentru credincioşii care merg să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca. De fiecare dată era un calvar drumul până acolo. Săptămâna trecută, lucrările pentru reabilitarea a şapte kilometri de şosea, începute în anul 2015, au fost finalizate. Acum sunt trei benzi între Mănăstire şi satul Silvaşu de Sus. Întreg proiectul a costat peste 8 milioane de lei.

Deşi mulţi credincioşi au cerut deja canonizarea lui Arsenie Boca, o comisie cercetează din punct de vedere ştiinţific şi teologic viaţa, activitatea şi scrierile sale. La final, concluziile vor fi analizate de Sfântul Sinod, care va decide o eventuală canonizare a părintelui numit acum Sfântul Ardealului.