S-au antrenat doi ani pentru cea mai importantă experienţă din viaţa lor. Patru români vor traversa Atlanticul vâslind, timp de 60 de zile, în cadrul celei mai grele curse de canotaj din lume. Vor parcurge peste cinci mii de kilometri, în largul oceanului Atlantic, pregătiţi să înfrunte orice. Departe de familii, oricât de grea s-ar dovedi experienţa, motivaţia celor patru români va fi tot timpul prezentă. Echipa concurează cu un scop nobil: susţin construirea, alături de HOSPICE Casa Speranţei, a unui campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare

DISTRIBUIȚI

S-au antrenat doi ani pentru cea mai importantă experienţă din viaţa lor. Patru români vor traversa Atlanticul vâslind, timp de 60 de zile, în cadrul celei mai grele curse de canotaj din lume. Vor parcurge peste cinci mii de kilometri, în largul oceanului Atlantic, pregătiţi să înfrunte orice. Departe de familii, oricât de grea s-ar dovedi experienţa, motivaţia celor patru români va fi tot timpul prezentă. Echipa concurează cu un scop nobil: susţin construirea, alături de HOSPICE Casa Speranţei, a unui campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare sau limitatoare de viaţă. Atlantic Four este prima echipă românească ce va traversa Atlanticul.

Andrei, Ionuţ, Vasi şi Marius sunt pregătiţi să cucerească Atlanticul.

În funcţie de cum va fi vremea, startul se va da pe 12 decembrie, dacă prognoza meteo este bună. Două luni şi le vor petrece vâslind în largul oceanului Atlantic.

Nu sunt eroi, spun cei patru. dar sunt foarte motivaţi.

Greu le-a fost şi să-şi lase familiile în urmă. Soţiile sau iubitele le vor fi aproape la start ca să le dea un plus de curaj. De altfel, ele i-au încurajat şi pe parcursul antrenamentelor.

Echipa concurează cu un scop nobil: susţin construirea, alături de HOSPICE Casa Speranţei, a unui campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare sau limitatoare de viaţă.