S-a stabilit cine este câştigătoarea ultimul sezon al emisiunii Schimb de mame! Se numeşte Andreea Ana Chiţoran, este din Timişoara şi a locuit timp de o săptămâna în casa mamei de schimb de la Isaccea, din Tulcea. Vestea a bucurat-o teribil, mai ales că niciodată nu şi-a imaginat că ea poate fi considerată „prima mamă”, aşa cum au votat-o telespectatorii

DISTRIBUIȚI

S-a stabilit cine este câştigătoarea ultimul sezon al emisiunii Schimb de mame! Se numeşte Andreea Ana Chiţoran, este din Timişoara şi a locuit timp de o săptămâna în casa mamei de schimb de la Isaccea, din Tulcea. Vestea a bucurat-o teribil, mai ales că niciodată nu şi-a imaginat că ea poate fi considerată „prima mamă”, aşa cum au votat-o telespectatorii.
Andreea Ana Chiţoran are 35 de ani şi este căsătorită de aproape şase ani. Are doi copii de care niciodată nu a stat departe nici măcar o zi. Experienţa la emisiunea de la Prima Tv i-a adus o premieră din acest punct de vedere.
Dar, trecând peste dorul de copii, Andreea consideră excepţională experienţa de la schimb de mame.
În cel de-al doilea episod al ultimului sezon, Andreea a ajuns la Isaccea, într-o familie cu nu mai puţin de cinci copii. Pentru ea, a fost un şoc!
În schimb, pentru Vasilica, mama care a ajuns la Timişoara, săptămâna petrecută departe de familia ei a fost un răsfăţ.
Pentru că a fost votată drept „prima mamă”, Andreea a primit premiul cel mare, în valoare de 2000 de euro.
De profesie inginer geodez, Andreea vrea să îşi cumpere un aparat nou pentru măsurat densitatea pământului.