S-A ARUNCAT PE GEAM, SPERIAT DE MASCAȚII CARE AU GREȘIT ADRESA!

DISTRIBUIȚI

Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns de urgenţă la spitalul Elias din Capitală după ce a căzut de la etajul 1 al locuinţei sale. Susţine că a confundat mascaţii care percheziţionau casa în care locuia cu chirie cu…o bandă de hoţi. Aşa că într-un moment de panică, a sărit de la fereastră. Acum artistul are multiple fracturi şi este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Elias.

Dimineaţă, mascaţii au descins la locuinţa în care artistul Naidin stă cu chirie având informaţii că la adresa respectivă există o cultură de canabis. Doar că cel vizat nu era el, ci proprietarul casei care avea la subsol, potrivit poliţiştilor, plante halucinogene într-o cantitate destul de mare – 500 de grame -, atât pentru consum, cât şi de vânzare. Artistul s-a speriat atât de tare încât, de frică, a încercat să fugă pe fereastră. Impresarul lui povesteşte ce ştie chiar de la Adrian Naidin…

Tot prietenii lui mai spun că artistul era buimac după o noapte de somn şi că, mai fricos din fire şi pentru că nu ştia ce se întâmplă, a încercat să scape cum a putut de mascaţi. Doar că a ajuns la spital.

Surse apropiate anchetei susţin că Adrian Naidin le-ar fi declarat poliţiştilor că nu ştia nici de cultura de canabis şi nici de drogurile din casă.

Altfel spus, impresarul susţine că Naidin a ajuns la spital din cauza poliţiei, care a greşit adresa dimineaţă.

Acum, Adrian Naidin este internat cu multiple fracturi la mână şi mandibulă, iar medicii continuă investigaţiile şi îl ţin sub observaţie.