Românii vor maşini ieftine şi bune

DISTRIBUIȚI

Salonul auto de la Paris s-a mutat la… Bucureşti. Iar dacă în capitala Franţei au fost în centrul atenţiei maşinile electrice, iată că şi acum, românii caută maşini cu un design cât mai atractiv şi care să aibă un consum cât mai redus. Bineînţeles, nu lipsesc nici maşinile de lux, al căror preţ se învârte în jurul sutelor de mii de euro, însă pentru această categorie, vizitatorii s-au mulţumit… doar cu privitul.

Salonoul auto de la Bucureşti a  adus anul acesta peste 17 premiere naţionale în materie de automobile, dintre care 8 dintre ele sunt aduse… direct de la Paris.

Cu toate acestea, deşi sunt sute de modele expuse, românii caută maşinile de familie, care se încadrează între 7000 şi 15.000 de euro, care au un design atractiv, sunt încăpătoare şi totodată… cu un consum redus de carburant.

Organizatorii au şi câteva recomandări pentru clienţii mai „strâmtoraţi” la buzunar.

Totodată, iubitorii automobilelor pot beneficia şi de reduceri.

Nu lipsesc nici vizitatorii care vor să „testeze piaţa”. Domnul Costel Vrabie, de exemplu, a venit la salonul auto împins de curiozitate şi… s-a mulţumit doar cu privitul.

Şi vizitatorii.. cu dare de mână au de unde alege. Anul acesta, sunt prezentate modele care ating chiar 130.000 de euro.

Salonul auto de la Bucureşti vă aşteaptă până pe 30 octombrie, cu o mulţime de evenimente interesante, printre care show-uri aeriene, de drift dar multe alte surprize.