Românii nu şi-au uitat regele. Chiar dacă, de-a lungul vremii, regimul comunist a făcut tot posibilul ca să păteze imaginea Majestăţii Sale, faptele măreţe ale regelui vor rămâne în inimile celor care l-au cunoscut şi nu numai

DISTRIBUIȚI

Românii nu şi-au uitat regele. Chiar dacă, de-a lungul vremii, regimul comunist a făcut tot posibilul ca să păteze imaginea Majestăţii Sale, faptele măreţe ale regelui vor rămâne în inimile celor care l-au cunoscut şi nu numai. Astăzi, sicriul cu trupul neînsufleţit a fost dus la Castelul Peleş în aplauzele a sute de oameni care au umplut străzile oraşului Sinaia. Mulţi dintre ei încă se mai intreabă cum ar fi arătat România dacă regele s-ar fi reîntors pe tron după căderea comunismului.

Un rege drept, un erou al României şi un om cu suflet mare. Aşa îl văd majoritatea românilor pe regele Mihai. Cortegiul funerar a trecut în drum spre Castelul Peleş prin Sinaia, în aplauzele localiniclor şi ale celor veniţi de la sute de kilometri să îşi ia rămas bun de la Majestatea Sa.

Mulţi cred că românilor le-ar fi fost mai bine dacă ne-am fi întors la monarhie după Revoluţie.

După ce a fost forţat să abdice, regimul comunist a încercat prin toate mijloacele să păteze imaginea Majestăţii Sale. Românii însă nu l-au uitat. Regele va rămâne pentru totdeauna în inimile unui popor încercat din greu, care încă se zbate să îşi regăsească valorile.