România traversează a doua criză politică majoră în decurs de numai un an. Chiar şi aşa, unii români nu sunt la curent cu actualitatea şi nici măcar nu ştiau că în ultimele şase luni Mihai Tudose a ocupat funcţia de prim-ministru al României. Cei mai mulţi oameni, însă, sunt indignaţi şi le cer politicienilor aflaţi la putere să fie responsabili şi să facă ceva concret pentru ţară

DISTRIBUIȚI

România traversează a doua criză politică majoră în decurs de numai un an. Chiar şi aşa, unii români nu sunt la curent cu actualitatea şi nici măcar nu ştiau că în ultimele şase luni Mihai Tudose a ocupat funcţia de prim-ministru al României. Cei mai mulţi oameni, însă, sunt indignaţi şi le cer politicienilor aflaţi la putere să fie responsabili şi să facă ceva concret pentru ţară.

Mihai Tudose. Un nume anonim pentru unii români. Asta în ciuda faptului că în ultimele luni a ocupat una dintre cele mai importante funcţii în stat. Cea de prim-ministru. Nici scandalul dintre el şi Liviu Dragnea şi nici demisia sa nu sunt subiecte de interes pentru anumite persoane.

Dincolo de dezinteresul unora, stă revolta celor mai mulţi. După ultimele episoade din politică, aproape nimeni nu mai crede în politicieni sau în faptele lor.