Româncă sechestrată în Italia

DISTRIBUIȚI

O româncă în vârstă de 18 ani a fost ţinută prizonieră timp de trei săptămâni de mafia albaneză din Italia. Din fericire, carabinierii au reuşit să o elibereze pe tânără. Ea a fost răpită de interlopii care doreau să o vândă sau să o exploateze sexual.

Românca a fost pusă în libertate în urma unui raid al poliţiei din Florenţa. Forţele de ordine au pătruns într-o casă din localitatea Berberino di Mugello, acolo unde au găsit-o pe tânără sechestrată de un albanez în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost arestat pe loc. Bărbatul era cunoscut carabinierilor pentru că, în urmă cu o lună, l-a înjunghiat pe un conaţional al său. Românca a fost răpită acum trei săptămâni din casa unei femei din Columbia, care încerca să o ascundă de mafia albaneză. Tânăra în vârstă de 18 ani a fost însă găsită de interlopi şi dusă, împotriva voinţei ei, într-o suburbie rurală a oraşului Florenţa.

Fata este în stare de şoc, dar starea ei de sănătate este bună. În total, doi cetăţeni albanezi au fost arestaţi în acest caz. Ei sunt suspectaţi şi de trafic de stupefiante şi proxenetism. Poliţia crede că incidentul a pornit de la o răfuială între grupările infracţionale de prostituţie din regiune.