REGIMUL CEAUŞIST, ÎN DOUĂ VOLUME

DISTRIBUIȚI

Doi ani şi jumătate. Atât a durat captivantul serial documentar Apostolii Epocii de Aur, care vorbeste despre pionii principali ai regimului ceauşit. Acum, ajuns la final, serialul poate fi citit integral pentru că întregul şir de articole s-a transformat într-o carte, în două volume. Primul volum a ajuns deja în chioşcuri, iar pe cel de-al doilea îl puteti găsi de astăzi, împreună cu ziarul Adevărul.

Intitulată la fel ca serialul, Apostolii Epocii de Aur, cartea a fost scrisă de doi tineri pasionaţi de istorie. Alături de ei, pe tot parcursul celor doi ani de muncă, au fost nume grele precum Constantin Erbiceanu, nepotul liderului social-democrat Ion Flueraş, istoricul Stelian Tănase şi teologul Radu Preda.

Toate informaţiile din carte au fost prezentate, de-a lungul timpului, în Adevărul de weekend. Apostolii Epocii de Aur oferă o viziune despre viaţa văzută şi nevăzută a 40 de lideri ai nomenclaturii ceauşiste.

Volumul 1, împrună cu ziarul Adevărul, se alfă în magazine de săptămâna trecută, iar de astazi găsiţi la chioşcuri şi volumul 2 al cărţii Apostolii Epocii de Aur.