Răduleasca, „tocată” de presa austriacă

DISTRIBUIȚI

Ştiam că Mihaelei Rădulescu îi place să fie în centrul atenţiei, însă de data aceatsa… a comis-o rău! Diva de la Monaco a intrat în gura presei austrice după ce s-a lăsat pozată de iubitul ei, Felix, pe …. veceu. Jurnaliştii austrieci nu au avut milă şi au taxat-o atât pe Mihaela, dar… şi pe celebrul ei iubit.

Se iubesc de doi ani, împliniţi chiar zilele acestea, iar relaţia lor este una dintre cele mai mediatizate. Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner se potrivesc de minune, mai ales la… gafe. Sunt nelipsiţi de pe reţelele de socializare şi …le place să se joace cu fel de fel de poze şi declaraţii de dragoste. Însă, zilele acestea, cei doi au comis-o parcă mai rău ca niciodată.

Răduleasca s-a lăsat pozată de Felix la o cabană din Austria, în timp ce … era pe WC. După care, fotografia de care au fost atât de mândri, au posatat-o pe instagram, cu descrierea..”shitstorm”- furtună de rahat. Totuşi, Felix a reuşit mai degrabă să producă o „furtună” mediatică, având în vedere că jurnaliştii austrieci au fost pe fază şi i-au taxat dur, iar Mihaela… nu a fost deloc menajată.

Fotografia cu pricina a fost făcută la o cursă de carturi, din staţiunea Saalbach, Austria, la care a participat şi Răduleasca. Poza a mai fost acompaniată de un alt mesaj cu dublu înţeles: „Shit happens- Se întâmplă”. Aşa s-a întâmplat şi pe reţelele de socializare, unde unii admiratori au lăudat-o pe Mihaela pentru curajul şi nebunia ei, iar alţii… au pus-o la zid.

Nu este însă, prima dată când Rălueasca a provocat reacţii cu..”umorul” ei. Anul trecut, diva de la Monaco s-a făcut masă pentru Felix, lăsându-şi la vedere lenjeria intimă. Boacăna lor, nu a rămas fără ecou, iar presa din Austria le-a dedicat o emiisune întreagă, râzând de poza lor, ba mai mult, încercând să reconstituie momentul. Nici măcar fosta iubită a paraşutistului, Nicole Ottl nu a putut să se abţină şi a potsta pe pagina de Facebook câteva comentarii cu referirie la poza cu pricina: „Mă face să mă gândesc la o hernie de disc acută”, a scris buneta.