Proteste au fost şi în restul ţării. Mii de oameni din marile oraşe au ieşit în stradă, seara trecută, nemulţumiţi de modificările legilor justiţiei. La Timişoara, oamenii au protestat pe ritmuri de colinde, iar la Iaşi, filosoful Mihai Şora a scandat la unison cu miile de protestatari. În total, aproximativ 6000 de persoane au protestat în toată ţara

DISTRIBUIȚI

Proteste au fost şi în restul ţării. Mii de oameni din marile oraşe au ieşit în stradă, seara trecută, nemulţumiţi de modificările legilor justiţiei. La Timişoara, oamenii au protestat pe ritmuri de colinde, iar la Iaşi, filosoful Mihai Şora a scandat la unison cu miile de protestatari. În total, aproximativ 6000 de persoane au protestat în toată ţara.

Câteva sute de persoane au protestat seara trecută în Piaţa Unirii din Iaşi, nemulţumiţi de intenţia Guvernului de a modifica legile justiţiei. Filosoful Mihai Şora s-a alăturat protestatarilor, aşa cum a făcut-o şi săptămâna trecută.

După ce au scandat lozinci împotriva Guvernului în piaţa Unirii, protestatarii au plecat în marş pe străzile din centrul oraşului.

Graba cu care au trecut prin Parlament legile justiţiei i-a enervat la culme şi pe cei din Cluj-Napoca. Aproximativ o mie de persoane au ieşit seara trecută pe străzile din oraş. Înarmaţi cu oale şi linguri, oamenii au cerut retragerea legilor privind justiţia, dar şi alegeri anticipate.

La Timişoara, protestatarii au scandat lozinci pe ritmuri de colinde, printre căsuţele amenajate la Târgul de Crăciun.

Puţin după ora 19.00, sub perdeaua de lumini montată în Piaţa Victoriei, sute de protestatari, înarmaţi cu pancarte şi-au manifestat nemulţumirea faţă de legile justiţiei. Ca tot atâţia oameni se înghesuiau în faţa scenei de la Târgul de Crăciun.

La Constanţa, protestul a început în faţa Prefecturii. Peste 200 de oameni au mers apoi în marş pe marile bulevarde.

Proteste au fost şi în Braşov, Bacău, Galaţi şi Craiova.