POVESTEA DANSATORILOR CAMPIONI

DISTRIBUIȚI

Au 20 de ani, sunt tineri, frumoşi şi…cel mai important, sunt cei mai buni dansatori latino din lume. Vorbim de Ionuţ Miculescu şi Andra Păcurar, doi timişoreni care au câştigat campionatul mondial rezervat categoriei lor de vârstă, la dansuri latino-americane. Este prima pereche românească care a reuşit o asemenea performanţă.

4-5 ore de antrenament pe zi, alte 2 ore de pregătire fizică, multă dăruire, încredere, dar şi speranţă. Aceasta pare să fie reţeta perfectă pentru a ajunge campion mondial. Ionuţ şi Andra au înţeles-o şi au pus-o în aplicare. La vârsta la care mulţi nu şi-au croit un drum în viaţă, cei doi timişoreni au reuşit să demonstreze că ştiu ce vor. Iar rezultatul a fost pe măsură. Au obţinut locul întâi la campionatul mondial Under 21, la secţiunea dansuri latino-americane. 

Pentru a ajunge aici însă a fost nevoie de o muncă de peste 10 ani.

Anii petrecuţi în sala de dans au făcut ca acesta să devină practic, un mod de viaţă.

Echipa românescă a învins, la Praga, 70 de perechi de dansatori din întreaga lume. Iar visul celor doi campioni mondiali continuă. Andra şi Ionuţ s-au înscris la şcoala de antrenori de la Reghin, iar cea mai mare dorinţă a lor este să găseascaă copii talentaţi, care să le calce pe urme.