PIEDONE, ALTE PROBLEME CU LEGEA

DISTRIBUIȚI

Cristian Popescu Piedone are din nou probleme cu legea şi este urmărit penal într-un nou dosar. Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au descoperit de data asta un conflict de interese. Despre ce este vorba ne explică Diana DUmitraşcu. Bună seara, Diana!

Potrivit ANI ar fi vorba de un contract de închiriere pentru un teren din Parcul Copiilor, contract încheiat între fiul fostului edil şi administraţia domeniului public. Piedone este deja acuzat de abuz în serviciu în dosarul Colectiv, dar acum a fost dat de ANI pe mâna procurorilor şi pentru acest contract dubios. Vorbim despre un teren de 2000 de metri pătraţi, însă în acte ar fi fost trecuţi doar patru sute de metri pătraţi. ANchetatorii au descoperit că fiul lui Piedone plătea la ADP sector 4 o chirie de doar şapte bani pe fiecare metru pătrat, zilnic.

Potrivit news.ro, la intrarea în sediul INaltei Curţi, Piedone a declarat că societatea fiului său nu a avut niciodată afaceri cu statul, nu a vândut şi nu a încasat niciun leu de la stat. Însă, la întrebarea legată de chiria infimă, fostul edil al sectorului 4 a declarat că aât este hotărârea Consiliului Local de închiriere a domeniului Public.

La Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au fost audiaţi şi copiii lui Piedone, Vlad şi Ana.