Petrecere de Sfântul Ion s-a încheiat tragic într-o familie Gorj. Doi fraţi au fost înjunghiaţi în propria casă de vărul lor, iar unul dintre ei a murit din cauza rănilor grave. Scandalul ar fi pornit de la un zvon care circula în sat. Vărul celor doi fraţi a auzit că unul dintre tineri i-ar fi jignit soţia. Furios şi ameţit de aburii alcoolului, agresorul a mers la casa celor doi şi, ajutat de trei amici, s-a năpustit asupra lor

DISTRIBUIȚI

Petrecere de Sfântul Ion s-a încheiat tragic într-o familie Gorj. Doi fraţi au fost înjunghiaţi în propria casă de vărul lor, iar unul dintre ei a murit din cauza rănilor grave. Scandalul ar fi pornit de la un zvon care circula în sat. Vărul celor doi fraţi a auzit că unul dintre tineri i-ar fi jignit soţia. Furios şi ameţit de aburii alcoolului, agresorul a mers la casa celor doi şi, ajutat de trei amici, s-a năpustit asupra lor. După ce şi-au lăsat victimele întinse pe podea, cei patru tineri s-au făcut nevăzuţi. Au fost prinşi însă câteva ore mai târziu şi duşi la audieri. Vărul celor doi fraţi a fost reţinut pentru omor. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Scena sângeroasă a avut loc în jurul orei 21 şi 30 de minute, în localitatea Stejari din judeţul Gorj. Cei doi fraţi erau acasă, iar vărul lor petrecea la cârciuma din sat, alături de mai mulţi amici. Acolo ar fi aflat că unul dintre cei doi fraţi i-ar fi jignit soţia. Acela a fost momentul în care agresorul şi-a ieşit din minţi şi, însoţit de trei prieteni, a mers la casa verilor săi.

Daniel şi Ion n-au bănuit nicio secundă că vărul lor îi va ataca în propria lor casă. De cum au intrat în gospodăria de la marginea satului, cei 4 bătăuşi au tăbărât pe unul dintre fraţi. Ion a fost atacat apoi de propriul văr cu un cuţit. În ajutor i-a sărit imediat fratele mai mare. Daniel a fost însă ucis în timp ce încerca să-şi salveze fratele mai mic din mâinile propriului văr.

După ce şi-au lăsat victimele întinse pe podea, agresorul, dar şi cei trei complici ai lui au fugit de la faţa locului. Poliţiştii le-au dat de urmă spre dimineaţă şi i-au dus la audieri.

Cea de-a doua victimă a ajuns la spital cu o plagă înjughiată. Tânărul este acum în afara oricărui pericol.

Vărul celor doi fraţi a fost reţinut pentru omor, tentativă de omor şi violare de domiciliu.