Peste 10 mii de oameni au protestat azi la Mioveni, în Argeş! Ei sunt nemulţumiţi de decizia Guvernului, care vrea să transfere plata contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Ei sunt decişi să continue protestele la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, în cazul în care guvernanţii nu vor ţine cont de cererile lor

DISTRIBUIȚI

Peste 10 mii de oameni au protestat azi la Mioveni, în Argeş! Ei sunt nemulţumiţi de decizia Guvernului, care vrea să transfere plata contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Ei sunt decişi să continue protestele la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, în cazul în care guvernanţii nu vor ţine cont de cererile lor.

Angajaţii Uzinei Dacia susţin că iniţiativa Guvernului le va diminua salariile cu sume cuprinse între 175 si 825 lei. Sunt bani mulţi şi fac tot ce pot ca să nu îi piardă.

Pe lista nemulţumirilor mai sunt şi alte puncte. Este vorba despre legea privind obligativitatea negocierii contractului colectiv de muncă şi autostrada Piteşti-Sibiu, a cărei construcţie nu a început şi pe care sindicaliştii o consideră vitală pentru industria auto. Ei îi acuză pe cei din Guvern de tot ce se întâmplă.