PAVEL BARTOŞ ŞI FEMEILE LUI

DISTRIBUIȚI

Actorul Pavel Bartoş are cu ce se mândri! Doar e de trei ori tătic. Sofia, Rita şi Eva îi umplu sufletul de bucurie, iar soţia Anca închide cercul femeilor din jurul lui Bartoş. Cum se descurcă actorul între atâtea graţii feminine, aflaţi acum, în exclusivitate. 

E greu să fii tătic? Nu. E greu dacă nu ştii cum să fii tătic. Eu cred că sunt un tătic, nu pot să zic că sunt tăticul bun sau tăticul perfect. Sunt tăticul bun pentru familia mea, încerc să fiu tăticul perfect pentru familia mea. Sună aşa aiurea asta cu perfect, deja mă şi zgârie. Dar există tătici perfecţi în ziua de azi? Din păcate în ziua de azi oricine poate să fie tătic Tătici există în ziua de azi important e ca aceşti tătici să-şi asume rolul şi să înţeleagă că sunt tătici, că au o responsabilitate.

În timp ce unii de abia se descurcă cu una, Pavel Bartoş face faţă la 3. Trei fete cucuiete are actorul „în ogradă” cum s-ar spune: Sofia de 1 an şi jumătate, Rita de 8 ani şi Eva de 12 ani. Dacă o mai punem la socoteală şi pe soţia, Anca, putem să-l considerăm pe Bartoş un erou. 

Tot timpul liber este dedicat lor. Cam cât timp, că nu prea cred că ai? Tot timpul liber. S-ar putea într-o săptămână să fie mai mult, întro săptămână mai puţin, dar nu există să nu fie, adică îmi fac. Îmi fac timp pentru că este ceva normal şi nu că este ceva anormal .Îmi este mie drag să stau cu copiii mei. 20:45:30

De altfel, între atâţia prichindei, actorul recunoşte că se simte încă un copil şi se uită cu fetele lui la desene animate.

Când vine vorba despre barză, tăticul Bartoş nu prea mai vrea s-o mai aştepte. Vorba aceea, să mai aterizeze şi la alţii.