Panică la Gherla! Un incendiu puternic s-a produs în jurul prânzului şi a fost nevoie de intervenţia a 4 autospeciale de pompieri pentru a stinge vâlvătaia

DISTRIBUIȚI

Panică la Gherla! Un incendiu puternic s-a produs în jurul prânzului şi a fost nevoie de intervenţia a 4 autospeciale de pompieri pentru a se lupta cu flăcările. Din primele informaţii, incendiul s-ar fi produs de la o butelie, care a explodat. Iar vâlvătaia s-a extins şi la alte spaţii din apropiere.

În urma apelului la 112 la faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului de pompieri Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi pompierii din Gherla mai multe echipaje de prim ajutor şi poliţişti.

Un bărbat de 67 de ani a ajuns la spital cu fracturi şi arsuri de gradul 1, în timp ce o altă femeie a primit îngrijiri la faţa locului într-o ambulanţă.

Pompierii militari s-au luptat zeci de minute cu flăcările. Un bărbat s-a lovit greu pentru că a încercat să scape de flăcări şi s-a aruncat de la mansardă în gol. Şi o femeie a fost rănită dar mai uşor. Focul a cuprins şi mai multe spaţii aflate în imediata apropiere, inclusiv la un magazin de mobilă.