Pacientă bătută în spital

DISTRIBUIȚI

Imagini revoltătoare filmate într-un spital, fac înconjurul internetului. În filmuleţul postat pe o reţea de socializare apar două tinere, internate într-un salon al unei unităţi sanitare. La um moment dat, una dintre ele se năpusteşte asupra celeilalte şi începe să o lovească cu sălbăticie. Conducerea spitalului a demarat o anchetă. Vă avertizăm, informaţiile şi imaginile care urmează vă pot afecta emoţional.

În filmuleţul postat pe o reţea de socializare apar două tinere care, la un moment dat, se iau la ceartă. Una dintre ele se apropie de patul colegei de salon şi începe să o îmbrâncească şi să o tragă de păr. Răfuiala continuă preţ de câteva minute, timp în care agresoarea ia un papuc şi o loveşte pe victimă peste faţă. Clipul a devenit viral, iar oamenii s-au arătat revoltaţi ce imaginile cutremurătoare. Conducerea spitalului a demarat o anchetă.

Incidentul a avut loc în secţia de psihiatrie a Spitalului Clinic de urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. Nu se cunosc încă motivele pentru care tânăra a avut un comportament violent faţă de colega ei de salon.

Poliţiştii timişoreni au demarat o ancheta. Toate persoanele aflate în salon îm momentul incidentului vor fi audiate.