Omorât de propria mamă

DISTRIBUIȚI

Caz şocant la Poieşti. O femeie de 65 de ani şi-a ucis fiul, cu sânge rece şi l-a îngropat apoi în curtea din spatele casei. Cuprinsă de remuşcări, noaptea trecută, femeia a alertat autorităţile, şi a mărturisit tot. Bătrâna a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează ca magistraţii să decidă dacă va ajunge în spatele gratiilor petnru următoarele 30 de zile. Fiul ei avea 41 de ani şi urma să se căsătorească peste câteva săptămâni. Acum, viitoarea lui soţie se pregăteşte pentru înmormântare.

Cumplita crimă s-ar fi petrecut în urmă cu două săptămâni, însă femeia a recunoscut fata oribilă abia seara trecută. Bătrâna le-a povestit anchetatorilor cum a aşteptat ca fiul ei să adoarmă şi l-a lovit cu toporul până l-a lăsat fără suflare.

Iubita victimei le-a povestit oamenilor legii că bărbatul presimţea că ceva rău se va întâmpla. Din momentul în care a dispărut, femeia l-a căutat cu disperare pe cel care urma să îi devină soţ în scurt timp.

Şi vecinii au observat lipsa bărbatului, de 41 de ani, însă, spun aceştia, nu s-au gândit nicio clipă că trupul acestuia era îngropat chiar în curtea casei sale.

Anchetatorii au mers ieri la casa femeii şi au dezgropat cadavrul.

Bătrâna a fost huiduită de vecini, în momentul în care a fost scoasă din casă.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că nu mai suporta teroarea la care era supusă de fiul ei care, spune ea, avea probleme cu băutura şi devenea violent. Vecinii au însă o altă variantă. Toţi spun că Lucian era un om de toată isprava.

Bărbatul muncise ani la rând în străinătate şi folosise toţi banii obţinuţi pentru amenajarea casei. Mai mult, omul trecuse locuinţa pe numele fraţilor vitregi şi al mamei ca să scape de reproşurile lor.

Femeia este cercetată acum pentru omor asupra unui membru al familiei şi riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.