Oferte timpurii pentru vacanţe 2017

DISTRIBUIȚI

Cine spune că e prea devreme să-şi planifice, de pe acum, vacanţa pentru vara anului viitor ar putea plăti pentru un sejur cu 50% mai mult decât dacă şi-l rezervă de pe acum.  Unele dintre agenţiile de turism şi-au anunţat deja ofertele early-booking. De exemplu, dacă vă cumpăraţi vacanţa până pe 15 decembrie, nu doar că veâi plăti la jumătate, dar şi avansul este de numai 25 de euro pentru destinaţii precum Turcia, Bulgaria, Grecia sau Spania. De asemenea, de anul viitor, turiştii români vor putea zbura direct către Gran Canaria, Spania, asta pentru că, în premieră pentru ţara noastră, va fi dispobibil un charter către această destinaţie.

Spania, Grecia, Turcia şi Bulgaria au fost vedetele acestui an în rândul turiştilor români dornici de vacanţă, şi tot acestea, spun reprezentanţii din turism, vor ţine primele poziţii în topul preferinţelor.

Creşterile de preţ, pentru Grecia şi Spania, ar putea fi de 5 până la 10% pe anumite hoteluri, anul viitor. Dacă vă pregătiţi vacanţa de vară încă de acum, iar cele două destinaţii sunt printre cele vizate, veţi face economie seriosă. Asta pentru că ofertele early booking vin cu avans de numai 25 de euro, la înscriere, reducere de până la 50% dacă achiziţionaţi pachetul până pe 15 decembrie, iar diferenţa se achită cu până la 21de zile înainte de plecare.

Cei mai mulţi dintre turişti optează pentru hoteluri de trei şi patru stele, all inclusive.

Una dintre noutăţile anului viitor este charterul direct către Gran Canaria, din Spania, o premieră pentru România. Pentru un sejur de şapte nopţi, cazare la hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, preţul este de 429 de euro, de persoană.