O nouă stea pe bulevard

DISTRIBUIȚI

A stârnit hohote de râs şi a cucerit publicul în nenumărate rânduri cu rolurile sale, iar acum a intrat în rândul vedetelor de top de la Hollywood. Hugh Laurie, căci despre el este vorba, cunoscutul actor din serialul „Doctorul House”, a primit o stea pe Bulevardul Celebrităţilor. Cu zâmbetul pe buze şi cu un şarm de neegalat, actorul britanic a declarat că încă nu îi vine să creadă că i s-a oferit o stea pe care se află gravat numele său.

După muncă şi răsplată. Hugh Laurie a primit vestea cu mare emoţie.

Cunoscut pentru umorul său, Hugh a îngenunchiat în faţa stelei şi a stat în poziţii care mai de care mai ciudate, spre amuzamentul audienţei.

El a încercat să le explice fanilor ce înseamnă pentru un englez provenit din Oxford  o stea pe Bulevardul Celebrităţilor.

De la o astfel de premieră nu a putut să lipsească nici actorul englez Stephen Fry, prietenul de o viaţă al lui Laurie.

Hugh Laurie a debutat ca actor în 1987, atunci când a fost realizat serialul de comedie britanic „A Bit of Fry and Laurie”, alături de amicul său, Stephen Fry.

Mai târziu, Hugh avea să devină cunoscut pentru celebrul serial american „Doctorul House” care s-a bucurat de un succes covârşitor. El a primit şi două Globuri de Aur pentru rolul controversatului medic Gregory House.

„Şoricelul Familiei”, 101 Dalmaţieni şi „Lumea de dincolo de mâine” sunt doar câteva dintre filmele în care Hugh Laurie a încântat publicul.