O nevastă cu greutate

DISTRIBUIȚI

Concursul de cărat nevasta în spate într-o cursă cu obstacole a fost organizat anul acesta în Maine, Statele Unite şi a fost câştigat de un cuplu care va reprezenta America la competiţia mondială de profil din Finlanda. Premiul a fost unul care l-a motivat puternic probabil pe soţul câştigator – câteva sute de dolari şi multă bere. 

Nu mai puţin de 44 de cupluri s-au aliniat la startul concursului ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 17. Greutatea soţiei dar şi abilităţile soţului au fost cele care şi-au spus cuvântul în desemnarea clasamentului final. Temerarii au avut de alergat cu nevasta în cârcă 254 de metri. Iar un curajos chiar şi-a cerut aleasa de soţie în plin concurs 

Probabil dorinţa de a câştiga a fost amplificată şi de faptul că cei doi au primit ca recompensă greutatea Gianei în bax-uri de bere şi de 5 ori greutatea ei în bani , nu mai puţin de 665 de dolari. Soţii Storey au promis că-şi vor intensifica antrenamentele , în aşa fel încât la campionatul mondial de cărat nevasta în spate, organizat anul acesta în Finlanda, să ocupe un loc fruntaş.