Momente de groază la o nuntă din Brăila. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de nuntaşi care tocmai ieşeau din biserică, după slujba de cununie şi a rănit doi oameni

DISTRIBUIȚI

Momente de groază la o nuntă din Brăila. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de nuntaşi care tocmai ieşeau din biserică, după slujba de cununie şi a rănit doi oameni. Un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 29 au ajuns la spital, iar unul dintre ei este în stare gravă. Imediat după impact, şoferul s-a făcut nevăzut. Polişţiştii l-au identificat pe fugar şi îl caută acum prin tot judeţul.

Cei doi miri tocmai ieşeau cu întreg alaiul din biserică, în momentul impactului. Îşi uniseră destinele în faţa lui Dumnezeu şi urmau să meargă la un restaurant să petreacă alături de invitaţi. Doi dintre ei n-au mai ajuns însă la petrecere. Pe o stradă cu sens unic, un bărbat care conducea o maşină roşie a pierdut controlul volanului, a acroşat un copac şi apoi a intrat în grupul de nuntaşi.

O tânără de 29 de ani şi un bărbat de 38 au fost răniţi, iar o ambulanţă i-a transportat de urgenţă la spital.

Tânăra este acum în afara oricărui pericol, însă, din cauza şocului suferit, nu îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat.

Când şi-a dat seama că a rănit doi oameni. şoferul şi-a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului.

Între timp, una dintre victimele sale, un bărbat de 38 de ani, a fost transferată la Spitalul Floreasca din capitală, în stare gravă.