O fetiţă de doi ani din Iaşi, lăsată singură în apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc, a căzut de la fereastră. Vecinii povestesc că cea mică ar fi spart geamul cu un ciocan, înainte de a se apleca peste pervaz. Era singură în casă, povestesc martorii. Copila se zbate acum între viaţă şi moarte

DISTRIBUIȚI

O fetiţă de doi ani din Iaşi, lăsată singură în apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc, a căzut de la fereastră. Vecinii povestesc că cea mică ar fi spart geamul cu un ciocan, înainte de a se apleca peste pervaz. Era singură în casă, povestesc martorii. Copila se zbate acum între viaţă şi moarte, la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Are leziuni la cap şi fracturi la mâini şi la picioare.

Fetiţa de doi ani locuieşte împreună cu părinţii şi cu cei trei fraţi mai mari într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc. Aseară, tatăl copiilor era la muncă, iar mama plecase să facă cumpărături la un magazin din zonă. Fratele cel mare, de 11 ani, trebuia să aibă grijă de copii, însă în momentul incidentului acesta nu era în casă. La un moment dat, fetiţa ar fi spart geamul şi s-a aplecat peste pervaz. Acela a fost momentul în care copila a căzut în gol de la mai bine de 10 metri.

Îngroziţi, martorii au sunat la 112, iar copila a fost preluată imediat de un echipaj medical şi dusă direct în sala de operaţii.

Fracturile şi leziunile multiple suferite îi pun viaţa în pericol copilei.

În timp ce medicii încearcă să-i salveze viaţa fetiţei de doi ani, asistenţii sociali au demarat o anchetă în acest caz.

Ancheta este în plină desfăşurare