O femeie din Breaza a fost condamnată la şase ani de închisoare, adică tot atâţia câţi are şi fiica ei, pe care a obligat-o să ia parte la orgii sexuale

DISTRIBUIȚI

O femeie din Breaza a fost condamnată la şase ani de închisoare, adică tot atâţia câţi are şi fiica ei, pe care a obligat-o să ia parte la orgii sexuale! Ea a fost acuzată de rele tratamente aplicate minorului şi de corupere sexuală. Concret, judecătorii au stabilit că timp de un an întreg copila a fost victima comportamentului inuman al mamei, care a forţat-o să facă sex cu unul dintre iubiţii ei, un bărbat de 48 de ani. Şi el a fost condamnat la 9 ani de detenţie.

Tânăra din imagine se numeşte Cristina Negrei, are 21 de ani şi este mama unei fetiţe de aproape şase ani. Recent, ea a fost decăzută din drepturile părinteşti, după ce s-a aflat că a obligat-o pe cea mică să asiste la orgiile sale şi chiar să întreţină raporturi sexuale cu unul dintre partenerii săi. Femeia neagă, însă, toate acuzaţiile şi spune că de vină este numai mama ei, adică bunica fetiţei, pe care o acuză că le îmbăta şi apoi le trimitea să facă bani.

Unul dintre partenerii femeii este Viorel Mărgărit, un bărbat în vârstă de 48 de ani. Este arestat preventiv iar condamnarea, care nu este încă definitivă, l-ar putea trimite 9 ani după gratii.

În prezent, Cristina Negrei face muncă în folosul comunităţii, la Primăria din Breaza, ca să îşi poată plăti amenzile luate pentru prostituţie. De fiica ei, aflată acum în grija statului, nu mai ştie foarte multe.

Judecătorii au mai decis ca femeia să nu se mai apropie de copilă în următorii 5 ani.