O femeie din Arad s-ar fi sinucis din cauza certurilor repetate pe care le avea cu fiul ei, angajat al Filarmonicii din Arad. Tragedia este cu atât mai mare cu cât femeia ar fi spus că îşi va lua viaţa, dar nimeni nu a intervenit. Cutremurător este că şi fostul ei soţ ar fi murit în acelaşi fel şi din aceeaşi cauză, în urmă cu câţiva ani

DISTRIBUIȚI

O femeie din Arad s-ar fi sinucis din cauza certurilor repetate pe care le avea cu fiul ei, angajat al Filarmonicii din Arad. Tragedia este cu atât mai mare cu cât femeia ar fi spus că îşi va lua viaţa, dar nimeni nu a intervenit. Cutremurător este că şi fostul ei soţ ar fi murit în acelaşi fel şi din aceeaşi cauză, în urmă cu câţiva ani. Femeia avea 78 de ani şi locuia într-un bloc din zona centrală a Aradului, lângă Colegiul Naţional de Informatică. Vecinii au văzut-o cum s-a părbuşit şi abia atunci au realizat ce s-a întâmplat.
Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului au încercat să o resusciteze pe bătrână, dar nu au mai reuşit să o salveze. Tabloul macabru al întregii scene a fost completat şi de mesajul scris cu grafitti, pe peretele blocului, de mai multă vreme.
Toţi cei care o cunoşteau pe mama muzicianului ştiau că aceasta are probleme cu fiul ei. Niciodată nu şi-au imaginat, însă, că situaţia este atât de gravă şi puneau depresia pe seama singurătăţii şi a vârstei înaintate.
Fiul femeii, angajat al Filarmonicii din Arad, este singurul care trebuie să se ocupe acum de înmormântare. Ea nu mai avea alte rude.