O femeie de 75 şi fiul ei au supravieţuit miraculos unei tornade. Casa lor a fost distrusă, iar cada în care s-au refugiat cei doi a fost purtată de rafale la nu mai puţin de 180 de metri

DISTRIBUIȚI

O femeie de 75 şi fiul ei au supravieţuit miraculos unei tornade care a măturat mai multe localităţi din statul american Texas. Casa lor a fost practic distrusă, iar cada în care s-au refugiat cei doi a fost purtată de rafale la nu mai puţin de 180 de metri.

Charlesseta Williams de 75 de ani se declară recunoscătoare pentru că atât ea cât şi fiul ei au reuşit să rămână în viaţă după ce o tornadă puternică le-a distrus casa. Furia naturii a adus rafale care au atins 200 de kilometri pe oră. Femeia povesteşte că a auzit un zgomot teribil şi a realizat că locuinţa nu va rămâne în picioare după trecerea tornadei. Cum nu mai avea timp să fugă,  împreună cu băiatul ei, a ales să se adăpostească în cadă. Nu au luat cu ei decât o pătură în care s-au înfăşurat strâns.

Au urmat momente cumplite. Pereţii au fost spulberaţi , la fel şi acoperişul casei şi, deşi pare incredibil, Williams şi fiul ei au fost ridicaţi cu tot cu cadă în aer şi aruncaţi în pădurea aflată la aproximativ 180 de metri distanţă. Băiatul Charlessetei a căzut la câteva zeci de metri de mama lui, însă din fericire, amândoi au scăpat teferi din cumplita experienţă. Deşi a rămas în viaţă, femeia spune că nu ar mai fi în stare să mai treacă încă o dată printr-o asemenea experienţă.

Aşa că Charlesseta Wiliams susţine că de-acum înainte va urmări mult mai atent prognozele, în aşa fel încât să poată fugi din timp din calea unei posibile noi tornade.