O crimă oribilă a zdruncinat comunitatea de români din Italia. Gheorghe Şuţă un barbat de 36 de ani din Negru Vodă, care lucra la un şantier naval de langă Veneţia a fost ucis de un alt contanţean. Ucigaşul în vârstă de doar 28 de ani l-a omorât în somn pe omul care îi era şef la locul de muncă pentru că… l-ar fi pus la treabă

DISTRIBUIȚI

O crimă oribilă a zdruncinat comunitatea de români din Italia. Gheorghe Şuţă un barbat de 36 de ani din Negru Vodă, care lucra la un şantier naval de langă Veneţia a fost ucis de un alt contanţean. Ucigaşul în vârstă de doar 28 de ani l-a omorât în somn pe omul care îi era şef la locul de muncă pentru că… l-ar fi pus la treabă. Uluitor este faptul că victima a decis să-l găzduiască fără bani pe omul ce avea să-i pună capăt zilelor într-un mod odios. Urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Gheorghe Şuţă  muncea de 10 ani pe un şantier din Veneţia. În urmă cu câteva zile, bărbatul a fost de acord să-l găzduiască la el pe Georgian Bejenaru o rudă prin alianţă. L-a culcat în camera lui şi l-a angajat la acelaşi şantier, doar că individul refuza să muncească. Vineri dimineaţă, după o ceartă cu binefăcătorul său, Georgian l-a ucis pe Gheorghe.

Ucigaşul, şi el tot constănţean, a fost reţinut pe loc de poliţia veneţiană.

Soţia victimei îşi găseşte cu greu forţa să vorbească despre Gheorghe la timpul trecut. Au împreună un băieţel în vârstă de cinci ani şi, chiar dacă el  stătea mare parte din an departe de soţia şi copilul său, se considerau o familie fericită.

Vestea că Gheorghe nu mai este a căzut ca un şoc peste familia care îl aştepta, de Paşte, acasă.

Gheorghe Şuţă muncea peste graniţă de 10 ani. Deşi a urmat facultatea de Medicină, bărbatul a fost împins de sărăcie să ia drumul străinătăţii.