O crimă înfiorătoare a avut loc la Galaţi, iar procurorii nu au reuşit încă să găsească autorul. Nu au nici măcar un cerc de suspecţi, pentru că nu au găsit nicun indiciu la locul faptei care să le uşureze ancheta. Ştiu doar că în noaptea de sâmbătă spre duminică un bărbat fără adăpost, care dormea într-un fost sediu al unui oficiu poştal, a fost înjunghiat, apoi incendiat

DISTRIBUIȚI

O crimă înfiorătoare a avut loc la Galaţi, iar procurorii nu au reuşit încă să găsească autorul. Nu au nici măcar un cerc de suspecţi, pentru că nu au găsit nicun indiciu la locul faptei care să le uşureze ancheta. Ştiu doar că în noaptea de sâmbătă spre duminică un bărbat fără adăpost, care dormea într-un fost sediu al unui oficiu poştal, a fost înjunghiat, apoi incendiat. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Oroarea din fostul sediu al Oficiului Poştal din Galaţi a fost descoperită mult prea târziu ca bietul om să mai poată fi salvat. Un echipaj SMURD, alertat de poliţişti, a intervenit, dar din păcate bărbatul era deja mort.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Deocamdată nici ei şi nici polţiştii alături de care anchetează cazul nu au niciun mobil clar şi nici nu ştiu care este cauza morţii: înjunghirea sau incendierea. Cadavrul prezenta o singură urmă de înjunghiere şi arsuri extinse, aşa încât finalizarea raportului medico-legal al autopsiei este foarte dificilă.

Locatarii blocurilor din zona în care s-a produs crima spun că mulţi oameni ai străzii se adăposteau în clădirea abandonată şi că este posibil să fi fost o răfuială între aceştia.

Cazul pe care îl anchetează acum procurorii seamănă izbitor cu cel petrecut în octombrie 2016. Atunci doi oameni ai străzii au fost incendiaţi şi amândoi au murit. Autorul, Alexandru Ştefan, a fost prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere şi a recunoscut că se certase cu victimele. El a fost condamnat la 18 ani de închisoare