O crimă înfiorătoare a avut loc într-o localitate din Iaşi. Un bărbat a fost găsit mort în propria-i casă, iar prietenul lui cel mai bun, cu care obişnuia să bea, este bănuit că l-a ucis

DISTRIBUIȚI

O crimă înfiorătoare a avut loc într-o localitate din Iaşi! Un bărbat a fost găsit mort în propria-i casă, iar prietenul lui cel mai bun, cu care obişnuia să bea, este bănuit că l-a ucis. Poliţiştii au ajuns la el conduşi de un câine de urmă. Avea hainele pline de sânge, dar le-a motivat că, de fapt, a tăiat nişte găini. El a fost deja reţinut. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Gheorghe Manea avea 61 de ani şi locuia singur în localitatea Cotu Cornii. N-avea o mână, aşa că nu lucra nicăieri.

Trăia doar din câţiva lei, primiţi de la alţii sau împrumutaţi. Se pare că acesta a şi fost motivul pentru care a fost ucis. Luase nişte bani de la prietenul său, un bărbat de 55 de ani, pe care nu îi mai înapoiase. Când acesta a venit să îi ceară, s-au certat îngrozitor. Rudele l-au găsit mort, câteva ore mai târziu.

Imediat, localnicii au presupus cine este autorul. Prietenul lui de pahar.

Poliţiştii, însoţiţi de un câine de urmă, au mers la acasă. Era îmbrăcat în nişte haine murdare de sânge şi avea papucii pătaţi. Atunci, oamenii legii şi-au dat seama că el este autorul, deşi a negat orice acuzaţie. A fost deja reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.