O căţeluşă norocoasă

DISTRIBUIȚI

Intervenţie inedită a pompierilor bucureşteni. S-au mobilizat ca să salveze un câine de pe strădă. Animalul avea o conservă blocată în gură şi de două zile nu mai mâncase şi nu mai băuse apă. Pompierii au cerut ajutorul unui medic veterinar, iar acum patrupedul este în afara oricărui pericol. Mai are nevoie doar de o familie iubitoare. Atenţie! Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

După ce pe mai mulţi oameni au distribuit pe Facebook o fotografie cu animalul aflat în suferinţă, pompierii s-au mobilizat imediat. Au luat legătura cu medicii veterinari de la organizaţia non-guvernamentală Dog Rescue România şi au pornit la drum cu gândul să-l salveze. Şi au făcut-o. Câinele rătăcea pe lângă un magazin din Bragadiru, un orăşel din apropierea Capitalei.

Dacă pompierii şi medicii nu interveneau la timp, câinele ar fi murit deshidratat sau băutut de alte animale. Dacă un câine nu îşi poate folosi gura, e lipsit de orice apărare.

Patrupedul norocos este de fapt o căţelusă. Are în jur de cinci ani, a început deja să mânânce normal, iar în zilele următoare va fi sterilizată, vaccinată, microcipată şi deparazitată. Dacă nu aveţi încă un animal de companie în viaţa voastră şi v-ar plăcea să-i oferiţi dragoste căţeluşei salvate de pompieri, intraţi pe pagina de facebook a ONG-ului Dog Rescue România.