O angajată a Direcţiei Sanitar-Veterinare Botoşani a fost găsită moartă în sediul instituţiei. Se terminase deja programul când a fost descoperită de un paznic

DISTRIBUIȚI

O angajată a Direcţiei Sanitar-Veterinare Botoşani a fost găsită moartă în sediul instituţiei! Se terminase deja programul când a fost descoperită de un paznic şi nimeni nu a văzut ce i s-a întâmplat, aşa că doar medicii legişti pot spune ce anume i-a provocat decesul. Deocamdată, trebuie să treacă 24 de ore ca să se poată face necropsia. Până atunci procurorii au deschis un dosar de moarte suspectă. 

Femeia avea 58 de ani şi era secretara directorului DSV Botoşani. Trebuia să plece acasă la ora 17, când a terminat programul, dar nu s-a întâmplat aşa. Pentru că a întârziat mult şi mai ales pentru că nu mai răspundea la telefon, rudele au sunat la ea la serviciu să întrebe dacă ştie cineva ceva. Era doar un paznic acolo, care a început să o caute. În biroul ei rămăsese lumina aprinsă, dar era acolo. Bărbatul a găsit-o prăbuşită în baie.

Legiştii au preluat cadavrul şi urmează îi să facă necropsia. Până atunci, sunt doar supoziţii în ceea ce priveşte cauza morţii.

Deocamdată nimeni nu poate să spună dacă femeia s-a sinucis sau nu. Cert este că la serviciu, unde lucra din iunie 1990, nu avea niciun fel de problemă.

Secretara directorului DSV Botoşani va fi depusă la capela Bisericii Sf Dumitru din Botoşani şi va fi înmormântată sâmbătă.