Nume mari la Desert Trip

DISTRIBUIȚI

Festivalul Desert Trip a reunit pentru prima oară pe acceaşi scenă nume celebre precum Bob Dylan, Paul McCartney, Roger Waters sau Neil Young. Cu această ocazie trupa Rolling Stones a anunţat lansarea pe doi decembrie a unui nou album discografic.

Festivalul Desert Trip a reunit anul acesta pentru prima dată pe aceeaşi scenă nume legendare ale rock-ului , aşa că evenimentul a fost unul aşteptat cu sufletul la gură de împătimiţii genului 

Recent Rolling Stones au anunţat că după o pauză de 10 ani , pe 2 decembrie vor lansa un nou album de studio intitulat „Blue & Lonesome”. Inregistrat in doar trei zile, in Londra, in luna decembrie a anului trecut, materialul discografic va fi un album ce va aminti de „radacinile si de pasiunea pentru muzica blues care a fost intotdeauna inima si sufletul The Rolling Stones„, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al trupei. Festivalul Desert Trip a fost un prilej excelent pentru ca membrii trupei să-şi anunţe din nou fanii despre surpriza pregătită. 

În plus , o colaborare neaşteptată a fost cea cu Eric Clapton, un vechi prieten al trupei, care cântă pe doua dintre cele douasprezece piese si care „s-a intamplat sa fie in studioul de alaturi, lucrand la propriul album”, dupa cum mărturisesc membrii legendarei trupe pe site-ul lor.

Festivalul Desert Trip a început weekend-ul acesta şi se va încheia la sfârşitul săptămânii viitoare.