Nopţi la coadă pentru Iphone 7

DISTRIBUIȚI

A fost nebunie în Coreea de Sud cu ocazia lansării Iphone 7. Au existat persoane care au stat chiar şi trei nopţi în faţa magazinului din capitala Seul doar pentru a fi primii clienţi care intră în posesia smartphone-ului.

Aproape că nu există lansare de telefon făcută de Apple care să nu scoată în stradă sute de amatori de gadget-uri. Dacă în Statele Unite se stă la cozi interminabile pentru a pune mâna pe un telefon, acelaşi lucru s-a întâmplat acum în Coreea de Sud, la Seul. După experienţa lansărilor anterioare, mulţi clienţi şi-au luat măsuri suplimentare pentru a pune mâna pe smartphone-ul dorit. 

Ca şi în anii precedenţi, sute de oameni au stat la coadă pentru a pune mâna pe noul Iphone, mai ales că magazinele operatorilor de telefonie mobilă au pus în joc şi premii substanţiale pentru primul şi al doilea cumpărător din Coreea De Sud ai acestui model. 

Producătorul american Apple, principalul competitor pe plan mondial pentru sud-coreenii de la Samsung, a acceptat precomenzile din această ţară încă de acum o săptămână, însă stocurile alocate au fost deja epuizate.