Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul poliţistului pedofil. După ce procurorii au anunţat că agentul Eugen Stan a agresat în anul 2009 o minoră în scara unui bloc din Bucureşti, bărbatul este învinuit acum şi de o agresiune sexuală comisă în 2016, pe care Secţia 18 Poliţie a vrut să o claseze. Astăzi, suspectul a fost scos din arestul central şi dus la Parchet, unde procurorii au desigilat în prezenţa lui probe din dosare mai vechi. Cazul care a produs un cutremur la nivelul Poliţiei Române a fost preluat de Parchetul General

DISTRIBUIȚI

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul poliţistului pedofil. După ce procurorii au anunţat că agentul Eugen Stan a agresat în anul 2009 o minoră în scara unui bloc din Bucureşti, bărbatul este învinuit acum şi de o agresiune sexuală comisă în 2016, pe care Secţia 18 Poliţie a vrut să o claseze. Astăzi, suspectul a fost scos din arestul central şi dus la Parchet, unde procurorii au desigilat în prezenţa lui probe din dosare mai vechi. Cazul care a produs un cutremur la nivelul Poliţiei Române a fost preluat de Parchetul General. Chiar dacă ministrul de Interne i-a cerut premierului să îl demită pe şeful Poliţiei, Mihai Tudose a refuzat cererea.Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.
Poliţiştii de la Secţia 18 au ascuns calitatea de poliţist a lui Eugen Stan şi au propus clasarea cauzei în urma plângerii de agresiune sexuală făcută de o femeie în anul 2016. Detaliile şocante sunt scoase la iveală de procurorii Judecătoriei Sectorului 5. Cazul a fost preluat de Parchetul General la pachet cu celelalte patru dosare în care poliţistul este invinuit de agresiune sexuală şi perversiune sexuală.
Primul caz s-a petrecut în anul 2009, când pedofilului i-a căzut victimă o minoră de 14 ani. În 2012, a agresat o fetiţă de doar 7 ani. Probele ADN arată că în anul 2015, agresorul a profitat de ante trei minore. Un an mai târziu, o femeie a făcut plângere la Poliţie, acuzându-l de agresiune sexuală. Ultima faptă s-a petrecut vinerea trecută, când Eugen Stan a agresat doi minori. Faptele agresorului s-au petrecut în aceeaşi manieră… şi-a urmărit victimele şi le-a agresat sexual în scări de bloc.
Poliţistul ar fi agresat minori chiar şi în timp ce s-ar fi aflat în drum spre serviciu, susţin surse apropiate anchetei. Astăzi, Eugen Stan a fost scos din arestul Poliţiei şi dus la Parchetul Capitalei, unde procurorii au desigilat în prezenţa sa mai multe probe adunate în timp în cazuri similare. Nu este exclus ca faptele descoperite până acum să fie singurele comise de bărbat. Este suspectul principal în 15 dosare de agresiune sexuală cu autor necunoscut. Cazul a produs un cutremur major la nivelul Poliţiei Române. Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut premierului să îl demită pe şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Bogdan Despescu. Acesta a mers astăzi la Guvern, unde şi-a prezentat bilanţul de activitate. După aproximativ o oră de discuţii, premierul a decis că nu are motive să îl demită.