Nimănui nu îi place să stea în frig. Cu toate astea, câţiva copii din Bucureşti locuiesc şi dorm în frig zi de zi. Şi nu, nu trăiesc pe stradă, ci într-o casă care nu s-a bucurat niciodată de căldură. Pe lângă asta, micuţii nu au nici prea multe haine, nici ce mânca şi nici bani pentru tratament, pentru că 2 dintre ei suferă de boli cumplite

DISTRIBUIȚI

Nimănui nu îi place să stea în frig. Cu toate astea, câţiva copii din Bucureşti locuiesc şi dorm în frig zi de zi. Şi nu, nu trăiesc pe stradă, ci într-o casă care nu s-a bucurat niciodată de căldură. Pe lângă asta, micuţii nu au nici prea multe haine, nici ce mânca şi nici bani pentru tratament, pentru că 2 dintre ei suferă de boli cumplite. Sună incredibil, dar este doar realitatea crudă pe care autorităţile par că nu o văd niciodată. Poate acum vor vedea şi cei care trebuie. Până atunci…putem noi…să dăm o mână de ajutor.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Această familie, formată din 6 membri, stă în chirie în acestă casă de la marginea Bucureştiului, pentru care plăteşte 600 lei pe lună. E greu să îi spunem casă pentru că, deşi iarna şi-a intrat deja în drepturi, temperatura din interior e aceeaşi cu cea de afară.

Nu au lemne să facă focul, însă nu asta ar fi marea problemă…

Mama, tatăl, cât şi doi dintre cei patru copii sunt grav bolnvai, însă nu îşi permit să se trateze.

Cu toate astea, încearcă pe cât posibil să se integreze în societate.

Se descurcă foarte greu. De cele mai multe ori, copiii nu au nici ce mânca.

Soţul suferă de ulcer varicos şi nu mai poate merge la muncă. Aşa că întreaga familie trăieşte doar din banii de la stat.

Sursele lor de venit sunt alocaţiile, ajutarele sociale, mila vecinilor sau…a lui Dumnezeu.

A rămas mai puţin de o lună până la Crăciun, iar aceşti copii pe lângă faptul că nu au bani să se trateze, nu au mâncare, haine şi lemne pentru căldură în casă. Îi puteţi ajuta printr-un simplu SMS cu textul AJUT la 8844, donând astfel 2 euro. La ei nu a venit niciodată Moş Crăciun, dar ar putea veni anul acesta cu ajutorul dumneavoastră, dar şi a asociaţiei Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor, care contribuie la integrarea socială a sute de copii nevoiaşi.

România nu e doar cea pe care o vedem noi în fiecare zi, ci şi aceasta. Ascunsă la periferia oraşului şi în care cresc copii care vor să meragă la şcoală şi să ajungă departe, dar care au avut  ghinionul să se nască într-o familie săracă.