Nicholas Steel este un britanic ce a sfidat moartea. Şi nu doar o dată. A refuzat să se resemneze într-un scaun cu rotile şi, când şi-a revenit, un copac a căzut peste el şi i-a distrus coloana vertebrală. Din nou, medicii au ridicat din umeri spunând că nici măcar operaţiile nu îl vor salva. S-a ambiţionat să gândească pozitiv, a refuzat să se predea în mâinile morţii şi a visat cum avea să meargă din nou pe picioarele sale şi să-şi strângă în braţe copilul. A învins

DISTRIBUIȚI

Nicholas Steel este un britanic ce a sfidat moartea. Şi nu doar o dată. A refuzat să se resemneze într-un scaun cu rotile şi, când şi-a revenit, un copac a căzut peste el şi i-a distrus coloana vertebrală. Din nou, medicii au ridicat din umeri spunând că nici măcar operaţiile nu îl vor salva. S-a ambiţionat să gândească pozitiv, a refuzat să se predea în mâinile morţii şi a visat cum avea să meargă din nou pe picioarele sale şi să-şi strângă în braţe copilul. A învins şi de această dată. Cu povestea vieţii lui i-a inspirat pe alţii să nu renunţe. Şi tot din experienţa lui a ales să pună bazele unei afaceri împreună cu o gaşcă de români. Produse care să-i ajute pe cei cu probleme ca ale lui să nu mai simtă durerea şi să-şi îmbunătăţească sănătatea.

Era un bărbat împlinit. Avea o familie şi o viaţă normală. Făcea sport şi îi plăcea să fie într-o formă fizică bună tot timpul. În 2005, viaţa lui Nicholas avea să se schimbe complet.

Medicii i-au spus atunci că va ajunge într-un scaun cu rotile, că nu mai este nimic de făcut pentru el. Viaţa lui se terminase, spuneau doctorii. A mers din cabinet în cabinet.. în zadar însă.

Avea să fie o înregistrare de adio. A făcut acest lucru plângând, sperând că totuşi va ieşi cu viaţă din operaţie. A mai urmat încă una, mai multe tije i-au fost introduse astfel încât să îi susţină coloana.

A plecat apoi în Franţa unde urma să se recupereze. Şi-a luat familia, cu speranţa că viaţa sa va fi din nou normală. Tragediile aveau să îl găsească şi acolo.

A supravieţuit nopţii iar a doua zi medicii i-au spus că nu au ce să îi mai facă, avea să rămână paralizat. Pe patul de spital, fără să-şi simtă trupul, disperarea a pus stăpânire pe el.

Din acel moment a refuzat orice gând negativ care îi trecea prin minte. A refuzat să se lase învins, a continuat să-şi spună, în sinea lui, că va fi din nou pe picioarele sale.

Într-o dimineaţă a simţit durere într-unul dintre degete.

Într-o zi a cerut să se ridice din pat. Nu ştia să mai meargă dar avea o dorinţă nebună să meargă din nou. S-a ridicat, a căzut şi s-a ridicat din nou. După multe încercări a reuşit. A început să meargă din nou. A înotat cu orele, a mers la sală continuu şi aşa a putut să se întoarcă acasă de Crăciun. Însă, acasă, viaţa lui avea să se schimbe din nou. Soţia lui, femeia pe care a iubit-o mai presus de orice a ales să-l părăsească.

Pentru prima dată, în toată lupta sa, a vrut să renunţe. Pierderea familiei a durut poate mai profund decât orice altă lovitură fizică. Apoi a făcut pneumonie, încetase să mai gândească pozitiv, să mai lupte. Dragostea fiului său l-a făcut să-şi revină. S-a adunat iar după externare a plecat acasă la mama sa. Ea a fost cea care l-a ajutat şi tot cu ajutorul mamei sale a reuşit să-şi aşeze întreaga experienţă într-o carte. Nu putea scrie, dar mama sa a fost cea care a tastat pentru el. A stat din nou în picioare, au urmat ore de recuperare dureroase, dar a luat-o de la capăt. Împreună cu specialiştii în domeniu a creat suplimente alimentare care să îi ajute pe oameni în întârirea sistemului imunitar. A cunoscut o gaşcă de români inteligenţi care i-au descoperit povestea şi care au ales să îl ajute. Au format o echipă iar acum Nicholas urmează să lanseze pe cea mai mare platformă de comerţ online din lume o serie de produse care să uşureze durerile oamenilor.

Nicholas a sfidat moartea, pronosticurile medicilor, s-a ridicat şi a renăscut din propria-i cenuşă. Poate că acesta este, de fapt, rolul lui în aceată lume, să-i inspire şi să-i ajute pe cei mai puţin încrezători.