Mutu, tată a patra oară

DISTRIBUIȚI

Adrian Mutu este în culmea fericirii. Fostul internaţional român a anunţat că va fi tată pentru a patra oară. Sandra Bachici, soţia lui, va aduce pe lume peste câteva luni un băieţel. Mutu mai are un băiat cu prima lui soţie, Alexandra Dinu şi două fete cu a doua soţie, Consuelo Gomez. Recent, fostul fotbalist a declarat că speră că cea de-a treia căsnicie va fi şi ultima. Sandra Bachici are doar 22 de ani şi s-a căsătorit cu Adrian Mutu după numai zece luni de relaţie. De curând, Mutu a fost numit manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

La mai bine de jumătate de an după ce şi-au unit destinele, pe o plajă din Cuba, Adrian Mutu şi Sandra Bachici, un fotomodel din Timişoara, au anunţat că vor fi părinţii unui băieţel. Mândru nevoie mare, viitorul tătic a dat vestea pe o reţea de socializare. „Vom avea un băiat, tocmai a venit rezultatul!” a scris Mutu în dreptul unei fotografii cu soţia lui. Dacă Adrian Mutu are deja experienţă atunci când vine vorba de copii, pentru Sandra emoţiile sunt cu siguranţă uriaşe având în vedere că este la prima sarcină.

Fostul internaţional român şi fotomodelul formează un cuplu încă de anul trecut. Paparazii îi vânează la fiecare pas, dar nici Adrian şi nici Sandra nu sunt zgârciţi cu fotografii din intimitatea căminului lor. Din când în când fac publice poze în care apar lenevind în pat sau ţinându-se în braţe.

Viaţa amoroasă a lui Mutu a ţinut mereu prima pagină a ziarelor. În anul 2001, fostul fotbalist s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, care i-a dăruit un băiat, pe nume Mario. Cei doi au divorţat în 2003.

Doi ani a rezistat Briliantul singur… în acte, după care, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară. De data aceasta, aleasa a fost modelul dominican Consuelo Gomez. Împreună, Adrian şi Consuelo au două fete – Adriana, născută în 2006 şi Maya născută în 2008. Dragostea dintre Mutu şi Consuelo nu a mai durat nici ea foarte mult şi anul trecut cei doi au pus punct poveştii de amor.

De atunci, Mutu s-a refugiat în braţele Sandrei Bachici, în vârstă de 22 de ani. Timişoreanca i-a căzut cu tronc Briliantului, care nu s-a lăsat până nu a luat-o de soţie. Asta în ciuda reproşurilor venite chiar din sânul familiei, potrivit presei mondene. Tot ziarele de scandal au scris că însăşi mama lui Mutu nu ar fi fost de acord cu oficializarea relaţiei dintre cei doi pe motiv că Sandra e un copil, dar femeia a preferat să nu se amestece.