Muncitor torturat

DISTRIBUIȚI

Caz şocant în Argeş. Un muncitor a fost sechestrat şi bătut cu bestialitate de doi interlopi periculoşi din Piteşti care îl angajaseră pentru a renova un apartament. Vă avertizez urmează detalii care vă pot afecta emoţional. Când omul a cerut banii promişi înainte de începerea lucrării, aceştia i-au turnat ulei încins pe cap şi l-au biciuit. Agresorii au fost reţinuţi după ce victima a reuşit să scape şi să ceară ajutor poliţiştilor. Totul se întâmplă la mai bine de două luni de la un alt caz care a şocat o ţară întreagă. Anchetatorii descopereau atunci, în Berevoeşti, 12 adulţi care erau sechestraţi şi exploataţi de mai mulţi romi din Argeş.

Alexandru Cornel, zis Titoaşcă, şi Ionuţ Florin Baronescu, zis Parfum, au fost ridicaţi de poliţişti într-un caz de sechestrare, seara trecută şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii spun că victima ar fi trebuit să revoneze casa lui Adrian Baronescu, zis „Parfum”, dar ar fi sfârşit prin a fi sechestrată şi bătută cu sânge rece de interlop, dar şi de prietenul său, „Titioaşcă”. Bărbatul agresat spune că suspecţii ar fi vrut ca el să facă lucrarea gratis.

Se pare că victima ar fi fost sechestrată ore bune în locuinţa pe care trebuia să o renoveze, timp în care a fost lovit, de nenumărate ori, cu biciul şi i s-a turnat ulei încins pe cap. Suspecţii au însă o altă variantă: ei spun că aceştia i-au dat chiar mai mulţi bani decât ar fi meritat pentru lucrare.

Infractorii au recunoscut, în faţa oamenilor legii, că l-au lovit pe bărbat, dar nu şi că l-au sechestrat. Surse din cadrul anchetei susţin că toată scena a fost suprinsă de camerele de supraveghere din casă.

Titoaşcă este unul dintre cei mai periculoşi infractori din Piteşti. În trecut, individul a desfigurat un taximetrist pentru că n-a vrut să-l ia în maşină, iar in iunie 2009 a bătut cu bestialitate un campion la judo, care a depus mărturie într-un proces împotriva lui. Atunci Titoaşcă l-a urmărit pe sportiv până la o frizerie şi l-a bătut cu o rangă până când nu s-a mai ridicat de jos. Interlopul a fost prins atunci, după ce a fost urmărit, prin trafic, de oamenii legii.

Titoaşcă mai este cunoscut şi pentru că, la un moment dat, a cumpărat un apartament din Piteşti, care i-a aparţinut manelistului Adi Minune şi a dat-o afară din casă pe Simona, o femeie despre care se spunea că era amanta lui Minune de la Piteşti.