Moşul cel darnic s-a grăbit să ajungă mai devreme la Constanţa, pe tărâmul magic al Crăciunului. Numai că, până să îşi facă apariţia printre prichindei, a avut parte de aventura vieţii lui: a greşit adresa şi a aterizat …pe clădirea gării. A fost salvat la timp de pompieri, aşa că până la urmă a reuşit să împartă darurile atât de aşteptate de cei mici

DISTRIBUIȚI

Moşul cel darnic s-a grăbit să ajungă mai devreme la Constanţa, pe tărâmul magic al Crăciunului. Numai că, până să îşi facă apariţia printre prichindei, a avut parte de aventura vieţii lui: a greşit adresa şi a aterizat …pe clădirea gării. A fost salvat la timp de pompieri, aşa că până la urmă a reuşit să împartă darurile atât de aşteptate de cei mici.

Odată misiunea încheiată, moş Crăciun a pornit spre copiii care îl aşteptau cu nerăbdare. Apariţia lui cu maşina de pompieri i-a luat prin surprindere pe prichindeii care nu-l mai văzuseră niciodată într-o astfel de ipostază.

Bătrânul cu barbă albă s-a instalat apoi confortabil pe scenă şi, împreună cu cei mici, au urmărit spectacolul de poveste pus în scenă de trei vrăjitoare. Copiii care nu l-au văzut aseară, îl pot întâlni în fiecare zi pe tărâmul magic, mai exact în Orăşelul Copiilor din Parcul Tăbăcăriei. .