Moartea unei tinere înstărite din Sebeş le dă mult de lucru anchetatorilor din judeţul Alba. Exact de ziua ei, au găsit-o fără suflare la marginea oraşului, dar varianta sinuciderii nu este singura pistă de lucru. Ei verifică acum dacă nu cumva a fost ucisă, pentru că au informaţii conform cărora ea ar fi avut un anturaj dubios, cu mai mulţi consumatori de droguri

DISTRIBUIȚI

Moartea unei tinere înstărite din Sebeş le dă mult de lucru anchetatorilor din judeţul Alba. Exact de ziua ei, au găsit-o fără suflare la marginea oraşului, dar varianta sinuciderii nu este singura pistă de lucru. Ei verifică acum dacă nu cumva a fost ucisă, pentru că au informaţii conform cărora ea ar fi avut un anturaj dubios, cu mai mulţi consumatori de droguri. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Oana Muntean avea 31 de ani şi un viitor strălucit. Era absolventă a două facultăţi şi se ocupa de afacerile părinţilor, plus de un hotel pe care îl administra singură.

Azi-noapte, la finalul zilei în care a împlinit 31 de ani, a mers la marginea oraşului, într-o clădire în care urmează să se amenajeze un service auto.

Anchetatorii au găsit-o pe Oana spânzurată. Au prelevat probe, au stat de vorbă cu rudele şi cu vecinii şi au trimis cadavrul la IML. Doar legiştii vor şti cu exactitate cauza morţii.

Tânăra nu a lăsat un bilet prin care să îşi explice gestul şocant. Ea nu era căsătoriă, nu avea copii şi se pare că a mai avut tentative de suicid.